Antreprenoriat general

AUTORIZARE ISU
Servicii oferite pentru o bună securitate la incendiu

Obținerea avizului ISU și a autorizației ISU reprezintă o obligație legală dar ar putea fi literalmente o chestiune de viață sau de moarte.

Antreprenoriat general

Încă de la înființare, echipa Terano gestionează proiecte în domeniul construcțiilor, proiecte care, de-a lungul timpului, au cunoscut diferite grade de dificultate și care au avut capacitatea de a le gestiona și coordona complet de la concept și planificare până la predare. În calitate de antreprenor general, ne asumăm responsabilitatea de a superviza și coordona toate aspectele unui proiect, de la lucrările de construcție, achiziționarea materialelor, gestionarea resurselor umane și a contractelor, până la asigurarea calității și conformității lucrărilor cu respectarea reglementărilor în vigoare.

În toți acești ani, echipa Terano și-a perfecționat foarte mult procedurile operaționale, astfel încât a ajuns în punctul în care facilitează comunicarea și colaborarea eficientă între toți participanții la proiect, fie că sunt: arhitecți, proiectanți, ingineri, subcontractanți. Din practică, acest lucru este foarte de valoros și asigură desfășurarea proiectului fără probleme. Un mare avantaj pe care îl are un client care lucrează cu echipa Terano îl reprezintă faptul că noi dezvoltăm și implementăm planuri de proiect detaliate, care includ: durata, bugetul, resursele necesare și obiectivele specifice. Cu alte cuvinte, suntem pregătiți să ne adaptăm în funcție de eventualele schimbări sau obstacole apărute.

În calitate de antreprenor general monitorizăm și controlăm calitatea lucrărilor și ne asigurăm că standardele și specificațiile stabilite în proiect sunt respectate.

Din punct de vedere financiar, realizăm estimarea costurilor și putem gestiona bugetul general al proiectului.  Ne asumăm licitarea și negocierea contractelor cu subcontractanții, dar și supervizarea plăților.

Riscurilor și siguranța pe șantier intră tot în atribuțiunile noastre de ANTREPRENOR GENERAL deoarece avem capacitatea și experiența să identificăm și să evaluăm potențialele riscuri și astfel să implementăm măsurile de securitate și de asigurare a respectării standardelor de siguranță în favoarea intereselor clientului.

Comunicarea este un aspect foarte important în relația echipei Terano cu clientul, astfel alegem întotdeauna să fim transparenți cu beneficiarii în toate aspectele proiectului. În ajutorul bunei înțelegeri a proiectului, furnizăm rapoarte periodice privind stadiul proiectului, costurile și orice probleme sau schimbări survenite.

Coordonăm  proiectul până la de predarea acestuia către Beneficiar și oferim, la cerere și servicii post-construcție, cum ar fi instruirea proprietarului în utilizarea și întreținerea clădirii.