Despre noi

POVESTEA NOASTRĂ

De 15 ani,
construim România

Terano Construct este o companie romaneasca de constructii avand capital integral privat, infiintata in anul 2008 in Bucuresti.

Inca din primul an de activitate pe piata autohtona, Terano Construct s-a distins prin profesionalism, prin viziunea moderna si prin caracterul inovator in domeniul constructiilor dobandind rapid prestigiul unei companii foarte serioase care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Terano Construct se numara deja printre cele mai respectabile companii de inginerie, constructii și project management din Romania în domeniul constructiilor civile si industriale.

Compania noastra ofera proiectare si servicii de antreprenoriat general si de subcontractare care asigura progresul pe termen lung. Clienților noștri le garantam un pachet complex, incepand cu proiectarea si executia unei lucrari pana la receptia acesteia. Compania noastra pune la dispozitie solutii eficiente la cel mai bun raport pret/calitate, pentru toate etapele unui proiect, asigurand o reducere substantiala a costurilor generale.

Suntem o echipa de manageri si personal calificat, cu o expertiza bogata castigata in ani de activitate in domeniul constructiilor. Compania si cultura noastra de afacere sunt cladite pe valorile noastre comune precum siguranta, durabilitatea, calitatea, etica profesionala, parteneriatul. Acestea sunt valorile in care credem, pe care baza carora construim, oferim, proiectam viitorul si traim zi de zi.

“Am creat această companie cu gândul de a oferi colaboratorilor siguranță, flexibilitate, stabilitate și sentimentul că au găsit partenerul potrivit.”
Marian Ciupitu
Director General
DE CE SĂ LUCREZI CU TERANO CONSTRUCT

Cele mai importante beneficii,
când lași proiectele pe mâna noastră

Promptitudine

Terano Construct respectă cu seriozitate maximă termenele de proiectare, execuție și livrare prestabilite cu clienții săi și răspunde prompt oricărei solicitări.

Calitate

Terano Construct garanteaza proiecte, servicii si lucrari moderne si de inalta calitate in domeniul constructiilor, cu adevarat rezistente si durabile in timp.

Costuri reduse

Terano Construct asigură un raport calitate/preț în avantajul net al clienților săi și soluții eficiente pentru toate etapele unui proiect, micșorând costurile generale.
ACOPERIM TOATE COMPETENȚELE NECESARE

Echipa noastră

Marian Ciupitu

Director General

Ionut Goga

Director Departament Ofertare, Derulare Contracte

Petrisor Miron

Senior Project Manager

Ionut Bercaru

Senior Project Manager

Danut Bercaru

Director Tehnic

Iulian Buha

Senior Project Manager

Mihai Constantin

Manager Logistică

Adrian Drăgoi

Project Manager

Marian Ciobanu

Project Manager
Terano Construct pe scurt.

Cifrele vorbesc
În locul nostru

1
Ani de activitate
neîntreruptă
1
Angajați și specialiști
colaboratori
1
Proiecte finalizate
cu success
1
Clienți
fericiți

Solicită ofertă

Compania noastră pune la dispoziție soluții eficiente la cel mai bun raport preț/calitate, pentru toate etapele unui proiect și asigură o reducere substanțială a costurilor generale.

Ne poți suna zilnic,
în intervalul 09:00 - 17:00.
+40.314.259.669

    Accept termenii și condițiile.