News.ro: Compania românească de construcţii Terano Construct a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creştere cu 30%. ”Construcţiile de magazine câştigă teren în faţa celor de birouri, retailul va continua trendul ascendent din 2023”

Compania românească de construcţii Terano Construct a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creştere cu 30%. Constructorii observă un trend ascendent pe zona construcţiilor din retail (magazine), dar o stagnare a domeniului dezvoltărilor de birouri.

”Terano Construct, companie românească de construcţii, a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creştere cu 30% comparativ cu anul precedent. Deşi anul 2023 nu s-a făcut remarcat pentru construcţia a numeroase proiecte de retail, de tip mall, acest domeniu a fost în mod surprinzător segmentul de unde compania noastră a primit cele mai multe lucrări în anul precedent, înregistrând o pondere de 65% din totalul cifrei de afaceri. Zona de construcţii şi reamenajări de birouri reprezentând, în anul care tocmai s-a încheiat, doar 19% din aceasta, fapt care arată că a existat o schimbare în piaţă, iar construcţiile de birouri au mers cu frâna de mână trasă.”

Citește restul materialului aici.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google