terano.ro-aparitii-media

Bursa: „Dacă vom accesa fondurile din PNRR, atunci anul acesta poate fi salvat”

Dacă în timpul pandemiei domeniul construcţiilor nu a fost pus pe hold, aşa cum s-a întâmplat cu alte industrii, anul trecut acest sector s-a confruntat cu o dinamică diferită, totul a funcţionat atipic, în contextul războiului de la graniţa cu Ucraina şi a fluctuaţiilor mari de preţuri în domeniul materialelor de construcţii, dinamică ce nu s-a modificat nici la începutul acestui an, este de părere Marian Ciupitu, directorul general al Terano Construct.

Acesta ne-a spus, într-un interviu, că, în opinia sa, dacă vom accesa fondurile din PNRR, anul acesta poate fi salvat.

Reporter: Cum apreciaţi că evoluează piaţa imobiliară şi sectorul construcţiilor în contextul macro-economic actual (inflaţie crescută, dobânzi mari, criză energetică)?

Marian Ciupitu: Începând cu anul 2020, piaţa construcţiilor din România a suferit diferite transformări, păstrând astfel tendinţa generală a economiei globale. Dacă în timpul pandemiei domeniul construcţiilor nu a fost pus pe hold, aşa cum s-a întâmplat cu alte industrii, anul trecut domeniul nostru s-a confruntat cu o dinamică diferită, totul a funcţionat atipic, în contextul războiului de la graniţa cu Ucraina şi a fluctuaţiilor mari de preţuri în domeniul materialelor de construcţii, dinamică ce nu s-a modificat nici la începutul acestui an.

Vezi restul articolului aici.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google